Zöldségek gombás túróval

Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók
  • 2 db zellerszár
  • 2 db cukkini
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 8-10 db koktélparadicsom
  • 1 db uborka

A töltelékhez:

  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál mascarpone
  • 3 fej csiperke
  • 1 evőkanál vágott petrezselyem
  • 25 dkg túró
  • 1 evőkanál vágott snidling
  • 3-4 levél bazsalikom
  • bors
Elkészítés

Kockázzuk fel a gombát! Locsoljunk rá pár csepp citromot, hogy ne barnuljon meg!

Vágjuk finomra a zöldfűszereket! Keverjük el a mascarponét a túróval, adjuk hozzá a gombát, a fűszereket, az olajat, a borsot és a sót!

Cikkezzük fel a paprikákat, az uborkát és a cukkinit karikázzuk fel! A paradicsomokat vágjuk félbe, a zellerszálat pedig 6 centis darabokra!

Habzsákba töltjük a fűszeres túrókrémet, és a zöldségfalatokra túrót nyomunk.

Tudtad?

Az olívaolaj nemcsak az immunrendszer működését javítja, de szépíti a hajadat és a körmeidet is.
A snidling rengeteg vitamint, többek között káliumot, kalciumot, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz.